У НБА завершився локаут

Поділитися
Національна баскетбольна ліга США досягла угоди з гравцями про укладення нового трудового договору.

Ніяких подробиць про контракт, який влаштував обидві сторони, не наводиться. Повідомляється лише, що сезон 2011/2012, який мав стартувати 1 листопада, почнеться на Різдво, 25 грудня.

Нагадаємо, конфлікт у НБА з питання про введення ліміту на рівень зарплат гравців та укладення нового колективного трудового договору, який би передбачав розподіл доходів між власниками клубів та гравцями, триває вже чотири місяці.

У минулому сезоні гравці отримували 57% доходів НБА, у нинішньому вони погоджуються на їхнє зниження тільки до 52,5%. Востаннє локаут в асоціації відбувся у сезоні 1998-1999 років. Тоді клуби провели у скороченому турнірі тільки по 50 матчів.

1 липня було оголошено про початок локауту після того, як між профспілкою гравців і власниками клубів не було досягнуто домовленості щодо підписання нової трудової угоди.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі