У НБА провалилася чергова спроба завершити локаут

Поділитися
Черговий раунд перемовин власників клубів і профспілки гравців з приводу нової колективної угоди завершився безрезультатно. Цього разу не була навіть призначена дата наступної зустрічі.

Сторони знову не знайшли компроміс у питанні розподілу прибутку. Власники запропонували варіант «50 на 50», однак гравці відповіли відмовою.

У той же час в обох таборах як і раніше немає єдності. Власники клубів, які мало заробляють, у першу чергу «Фінікса» і «Клівленда», швидше за все, теж відмовляться підписувати угоду про рівний розподіл доходів і будуть наполягати на подальших поступках з боку гравців.

У той же час в лавах профспілки жорстку позицію займають тільки найбільш високооплачувані баскетболісти, які впевнені в тому, що знайдуть роботу і у США, і за океаном. Більшість інших готова на поступки заради збереження сезону, оскільки річний локаут загрожує їм значними грошовими труднощами.

Нагадаємо, 1 липня було оголошено про початок локауту після того, як між профспілкою гравців і власниками клубів не було досягнуто домовленості щодо підписання нової трудової угоди. Проблемою стало небажання власників клубів піднімати стелю зарплат гравців. За останньою інформацією клуби хочуть скоротити на 5% всі зарплати в майбутньому сезоні, на 7% в сезоні-2012/2013 і на 10% у сезоні-2013-2014.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі