У купівлі Мілевського не зацікавлений жоден клуб

Поділитися
© superawesomepics.com
Інтересу з боку інших клубів до виставленого на трансфер форварда київського «Динамо» Артема Мілевського немає. За словами президента «Динамо» Ігоря Суркіса, щодо його підопічного не було жодної пропозиції.

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс не отримував жодної пропозиції про купівлю нападаючого Артема Мілевського, виставленого на трансфер.

«Можу вам сказати, що стосовно Мілевського не було жодної пропозиції. Все, що пишуть в інтернеті, це, по-моєму, просто нагнітають ситуацію його агенти. Я хочу бачити перед собою хоч один факс від будь-якого клубу, який хотів би придбати Мілевського», - сказав Суркіс.

Раніше у ЗМІ з'являлася інформація, що Мілевським нібито цікавляться «Бешикташ», «Фіорентина», «Лаціо», «Ліверпуль» і кілька російських клубів.

Нагадаємо, тренер «Динамо» Олег Блохін повідомив, що Мілевський за зниження спортивних показників переведений у дублюючий склад команди. Потім президент клубу Ігор Суркіс повідомив, що нападаючий виставлений на трансфер. !zn

Читайте також:

Київське «Динамо» виставило на трансфер Мілевського

Мілевський потрапив у двадцятку гірших гравців Євро-2012

Мілевський очолив рейтинг Ліги Європи за кількістю штрафних

Президент «Локомотива»: Мілевський нікому не потрібен

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі