У ФФУ запевнили, що Євро-2012 зуміли вивести із зони ризику

Поділитися
© yugopolis.ru
Українська національна асоціація спільно з органами державної влади за останні два роки зуміла вивести проект щодо проведення в Україні Чемпіонату Європи з футболу 2012 року із так званої зони ризику. Про це заявив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

«Ми сумлінно виконуємо взяті на себе у 2007 році першочергові зобов'язання з підготовки Чемпіонату Європи. Протягом двох останніх років Федерація футболу в рамках своїх повноважень, взаємодіючи з УЄФА та урядом, зуміла вивести стратегічний для країни проект Євро 2012 із зони ризику, і створити для його реалізації максимально сприятливий мікроклімат», - сказав він, виступаючи перед делегатами тринадцятого конгресу ФФУ в середу.

Суркіс зазначив, що ще два роки тому, до обрання президентом України Віктора Януковича, мало хто вірив, що Україна зможе за півтора роки вийти із зони ризику щодо проведення Євро-2012. «В це фактично ніхто не вірив, у це не вірив і президент УЄФА Мішель Платіні. Але у вересні цього року УЄФА заявив, що немає значних проблем, а залишилися тільки маленькі проблемки», - додав він.

Суркіс звернув увагу на те, що Швейцарія та Австрія, які проводили попередній Чемпіонат Європи 2008 року, також мали проблеми у підготовці. «Але це проблеми зовсім іншого масштабу, вони просто повинні були адаптувати свою країну, яка має досвід, і готову до проведення подібних турнірів. Але й у них були проблеми, ми всі знаємо про те, що у Відні, Базелі та інших містах було складно приземлитися літаку, який раптово має відвідати той чи інший аеропорт, що не можна було знайти місце у готелях. Все це чекає на нас», - сказав він.

Президент ФФУ також заявив, що завойоване Україною право проведення Євро-2012 є найбільш грандіозною перемогою в історії вітчизняного спорту. І успішна підготовка до турніру, розвиток інфраструктури сприяє прискореній реалізації євроінтеграційних планів України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі