У збірній Бразилії знову йдуть по колу - вдруге тренером призначено Дунгу

Поділитися
У збірній Бразилії знову йдуть по колу - вдруге тренером призначено Дунгу
Здавалося, що після другої невдалої спроби Луїза Феліпе Сколарі на тренерському містку бразильської збірної вболівальники побачать нові обличчя. Але керівництво федерації прийняло інше рішення.

Чемпіон світу 1994 року Дунга вдруге у своїй тренерській кар'єрі очолив збірну Бразилії, повідомляє Globoesporte.

Офіційно про це буде оголошено у вівторок. Тоді ж назвуть помічників 50-річного фахівця. Нагадаємо, 50-річний фахівець раніше вже тренував пентакампеонів. З 2006 по 2010 рік бразильська збірна провела під його керівництвом 60 матчів, в яких здобула 42 перемоги, 12 разів зіграла внічию і в 6 матчах поступилася. За цей час бразильці виграли Кубок Америки-2007 і Кубок конфедерацій-2010, а на чемпіонаті світу-2010 у ПАР дійшли до 1/4 фіналу, поступившись Голландії (1:2).

Раніше бразильську національну команду тренував Луїз Феліпе Сколарі, однак у зв'язку з незадовільними результатами на домашньому чемпіонаті світу-2014 Конфедерація футболу Бразилії не стала продовжувати з ним контракт. У півфіналі бразильці програли збірній Німеччини - 1:7, а в матчі за третє місце - голландцям з рахунком 0:3.

Примітно, що як і у випадку з Дунгою, у Сколарі в 2012 році відбувся другий прихід у "селесао", та згодом виявилося, що він не був вдалим. Попереднього разу фахівець привів команду до золота ЧС-2002.

Варто відзначити, що після 2010 року Дунга мав лише один тренерський досвід. З січня по жовтень 2013 року він очолював "Інтернасіонал". Цей клуб під його керівництвом провів 53 матчі (26 перемог, 18 нічиїх та 9 поразок). !zn

Читайте також:

Бразильській газеті довелося принести вибачення за інтерв'ю з двійником тренера "пентакампеонів"

Нинішні бразильці далекі від тих, хто перемагав на стику століть, - Сабо

Блякла гра "пентакампеонів" на ЧС не знизила довіру букмекерів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі