У Запоріжжі не погодилися прийняти матч "Севастополя" - кримчани зіграють у Києві

Поділитися
У Запоріжжі не погодилися прийняти матч "Севастополя" - кримчани зіграють у Києві Матч кримської та харківської команд відбудеться в Києві © Sport.ua
Мер Запоріжжя вважає недоцільним проводити футбольні матчі у дні, коли місто буде готуватися до 9 травня. Саме з цієї причини скасований поєдинок у Севастополі в результаті може відбутися у столиці України.

Матч 22-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги між "Севастополем" і "Металістом", який спочатку було відкладено на прохання харківської команди, а потім і перенесено з Криму вимогу місцевої влади, може в результаті пройти у столиці України.

За гарячими слідами керівництво "Севастополя", Прем'єр-ліга, а також "Металіст" погодилися провести заборонений через "політичну ситуацію" матч 7 травня у Запоріжжі на місцевій арені "Славутич". Проте влада міста - мер Олександр Сін і голова Запорізької ОДА Валерій Баранов виступили проти проведення гри.

"Такої можливості у Запоріжжя немає у зв'язку з тим, що в ці ж дні у місті проходять масові заходи, присвячені святкуванню Дня Перемоги. У сил охорони правопорядку немає можливості відволікатися ще й на проведення футбольного матчу", - цитує Сіна "Футбол 1".

За попередньою домовленістю команд, гра у Києві має відбутися у Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського - як і передбачалося раніше, 7 травня.

Нагадаємо, що керівництво "Севастополя" мотивувало відмову від проведення двобою у Криму небажанням повторити "одеський сценарій", запідозривши у можливих провокаціях ультрас "Металіста". Тепер же проведення поєдинку кримської та харківської команд в столиці України може мати більш ніж символічний характер, а до приїжджих фанатів напевно приєднаються київські - у цей же день відбудеться півфінальна гра Кубка України між "Динамо" і "Чорноморцем". !zn

Читайте також:

Влада Севастополя заборонила проводити матчі Прем'єр-ліги у місті

ФК "Севастополь" може змінити прописку за наполяганням Вадима Новинського

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі