У Володимира Кличка знову підтвердили реальність зустрічі з Бріггсом

Поділитися
У Володимира Кличка знову підтвердили реальність зустрічі з Бріггсом Бріггс вже давно полює за Володимиром Кличком © beatsboxingmayhem.com
Про здавалося б списаний варіант із Шенноном Бріггсом у команді Кличка згадали у світлі можливої відмови від бою з Брайантом Дженнінгсом.

У команді Володимира Кличка, як і раніше не можуть з великою часткою ймовірності заявити про те, хто ж стане наступним суперником українця.

Менеджер чемпіона світу у важкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO Володимира Кличка Бернд Бенте підтвердив, що, у разі якщо бій з Брайантом Дженнінгсом не вдасться організувати, суперником українця може стати Шеннон Бріггс. Поєдинок, ймовірно, відбудеться в Нью-Йорку, інформує fightnews.com.

Раніше джерела підтверджували, що переговори Кличка з Дженнінгсом увійшли в основну фазу. Додамо, що Дженнінгс не має в своїй кар'єрі жодної поразки.

Що стосується Бріггса, то цей боксер вже зустрічався з Віталієм Кличком, і вистоявши весь бій, ледь не опинився на межі життя і смерті. Згодом скандальний боксер почав вимагати реваншу, але вже у Володимира. Нагадаємо, що він неодноразово провокував Кличка на бій. В одному з випадків він увірвався в ресторан, де обідав Володимир, і став їсти з його тарілки, після чого охорона розняла спортсменів, запобігши бійку. Пізніше Бріггс перекинув Кличко у воду, коли чемпіон катався на дошці по озеру.

29 листопада в Лондоні у британському дербі визначився можливий суперник Володимира Кличка. Ним став місцевий боксер Тайсон Ф'юрі, який переміг технічним нокаутом співвітчизника Дерека Чісору.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі