У "Сталі" одночасно заявляють про ліквідацію і про те, що клуб буде жити

Поділитися
У "Сталі" одночасно заявляють про ліквідацію і про те, що клуб буде жити "Сталь" готується до другої частини сезону © fcstal.com
У дніпродзержинському клубі розгорівся серйозний конфлікт.

У дніпродзержинській "Сталі" одночасно заявляють про те, що клуб буде ліквідований, а також про те, що продовжить існування.

"З моменту обрання мене віце-президентом "Сталі" я жодного разу не бачив колишнього президента Вардана Ісраеляна. Всі офіційні документи "Сталі" знаходяться у нас. Зараз йде процес ліквідації "Сталі", а з листопада на рахунок команди не надійшло ні копійки. А нам необхідно заявлятися на турніри, виплачувати борги, платити за проживання, харчування, за збори, за поля... А грошей немає. І як в такому фінансовому становищі грати далі?", - сказав в інтерв'ю сайту Sport Arena віце-президент клубу Богдан Наполов.

У той же час звільнений зі своєї посади Ісраелян в інтерв'ю альтернативно створеному сайту "Сталі" заявляє, що клуб буде жити. На даний момент дніпродзержинці знаходяться в Туреччині, де готуються до другої частини сезону.

"Ймовірність зникнення дніпродзержинської "Сталі" з футбольної карти країни дорівнює нулю. У будь-якому випадку в Дніпродзержинську футбольний клуб буде існувати. Все робиться для того, щоб ми гідно пройшли ліцензування відповідно до вимог ФФУ та Прем'єр-ліги.

На жаль, відсутність тренувальних полів у Дніпродзержинську змусила нас перебазувати всі команди в Київську область, де є всі умови для плідної роботи. Але можу запевнити, що домашні матчі команда буде проводити на стадіоні "Метеор" у Дніпропетровську", - підкреслив Ісраелян.

Читайте також: Дніпродзержинську "Сталь" не закриватимуть, але планують переформатувати

Нагадаємо, дніпродзержинський клуб тільки у нинішньому сезоні увійшов до еліти українського футболу і після осінньої частини сезону займає дев'яте місце в чемпіонаті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі