У США гігантський кондор ледь не зірвав хокейний матч

Відео
Поділитися
У США гігантський кондор ледь не зірвав хокейний матч © youtube.com
Живий талісман хокейної команди "Бэкерсфилд Кондорс" влаштував переполох втечею від дресирувальника і нападом на тренера.

Матч чемпіонату напівпрофесійної заокеанської Хокейної ліги Східного побережжя (ECHL) між клубами "Бэкерсфилд Кондорс" і "Лас-Вегас Ранглерз" ледь не був зірваний завдяки талісману господарів - живого кондора, повідомляє deadspin.com.

Під час виконання американського гімну гігантський птах злетів з плеча дресирувальника і вирішив прогулятися по льоду. Той кинувся навздогін і наздогнав свого вихованця біля ніг співачки, але посковзнувся і випустив кондора з рук.

Знову вийшовши на волю, птах під улюлюкання глядачів рішуче попрямував на лаву запасних і, розштовхавши переляканих гравців "Кондорс" що знаходилися там, раптово напав на їх головного тренера.

Здійснивши свій злочинний план, талісман в підтрибунному приміщенні здався незграбному дресирувальникові і поклав кінець комічній гонитві.

Видання portclintonnewsherald.com за гарячими слідами склало рейтинг маскотів різних спортивних клубів, які становлять для них потенційну небезпеку. У цьому списку виявилися верблюди, бджоли, артишоки і паперові роботи, яким автори віддали перше місце. !zn

Читайте також:

Матч російських і українських футболістів не дограли через масову бійку

Найтитулованіша гірськолижниця планети розбилася на трасі супергіганту

"Людина-павук" підкорила кубинський хмарочос

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі