У Мінську відкрили меморіальну дошку в пам'ять про Белькевича

Поділитися
У Мінську відкрили меморіальну дошку в пам'ять про Белькевича Белькевичу могло виповнитися 43 роки © ФК Динамо
Також у Білорусі проведуть матч пам'яті екс-гравця "Динамо".

У Мінську встановили меморіальну плиту, присвячену відомому екс-футболісту київського і мінського "Динамо" Валентину Белькевичу, який пішов з життя 1 серпня 2014 року.

Офіційне відкриття відбулося сьогодні, 27 січня. У цей день Белькевичу могло виповнитися 43 роки. Меморіальна дошка знаходиться за адресою вул. Енгельса, 34.

Нагадаємо, Белькевич починав свою кар'єру в мінському "Динамо", за яке виступав у 1991-1996 роках, після чого перейшов у "Динамо" київське.

dinamo-minsk.org

29 січня в Мінську відбудеться матч пам'яті Белькевича. Українська і білоруська команди "Динамо" зіграють два тайми по 35 хвилин.

"Участь у матчі підтвердили всі хлопці. Приїдуть навіть тренери київського "Динамо" Сергій Ребров і Сергій Федоров відразу після повернення з Іспанії з першого збору. Принаймні, пообіцяли, що прилетять. Правда, під питанням Олег Лужний, якого днями призначили головним тренером "Карпат". Олег збирався приїхати, але з ним ще зв'яжуться або Олексій Михайличенко, або Володимир Мунтян для отримання остаточного підтвердження", - зазначив інший екс-динамівець Олександр Хацкевич.

Додамо, що транслювати зустріч буде телеканал "Футбол 1". Матч розпочнеться о 15.40.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі