У Міністерстві молоді та спорту відповіли на звинувачення в проведенні лижних змагань без снігу

Відео
Поділитися
У Міністерстві молоді та спорту відповіли на звинувачення в проведенні лижних змагань без снігу Стартові ворота на трасі виглядали ось так © facebook.com/micheal.mokin
Чиновники заявляють, що траса була цілком придатна для проведення чемпіонату.
Представники Федерації лижного спорту України на вимогу Міністерства молоді та спорту надали публічні пояснення щодо проведення чемпіонату України з гірськолижного спорту в Красії без снігу.
Як повідомив міністр Ігор Жданов, спортивна траса в нижній частині спуску гірськолижного комплексу "Красія" перебувала в засніженому та задовільному стані. Делегат Міжнародної федерації лижного спорту зробив висновок про те, що траса придатна для змагань.
У той же час фотографії, які опинилися в інтернеті, зроблені, за словами першого віце-президента ФЛСУ Володимира Малежика, на верхній частині схилу, де змагання не проводилися - через цю ділянку здійснювався підхід до місця змагань. Також у Федерації заявили, що випадків травм або псування спортивного інвентарю зафіксовано не було.

Відео зі спортивної траси та пояснення Федерації лижного спорту щодо обставин проведення чемпіонату України з гірськолижного спорту на базі ГЛСК "Красія".

Опубликовано Мiнiстерство молоді та спорту України 15 марта 2016 г.

У той же час в коментарях під цим постом міністра Жданова очевидці публікують фотографії безпосередньо ділянки траси, де проходили змагання. Ось одна з них.

facebook.com/micheal.mokin

"Дуже хочеться відзначити стартові ворота, я з таких стартував у своєму дитинстві у 80-х роках минулого століття. Стан траси... На моє звернення до судді на трасі засипати землю в повороті, відповідь була дуже цікавою: "У мене немає лопати, та й там вже мало учасників залишилося на старті". А подіум на фініші викликає окрему "повагу", його, мабуть, ще покійний Крилов робив, коли збудував цей комплекс", - пише батько одного з учасників змагань.

Читайте також: Жданов залишиться в уряді на прохання Яценюка

Нагадаємо, як розповіли виданню Prozak учасники змагань, "снігу фактично не було, за один спуск побивалися лижі, не кажучи вже про травми". Спочатку чемпіонат вирішили провести за скороченою програмою, але потім організатори передумали і провели змагання по повній програмі - за інформацією видання, через те, що чиновники, які прибули на змагання, вирішили залишитися в горах на вихідні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі