У Мілевського є пропозиції з Бундесліги

Поділитися
У Мілевського є пропозиції з Бундесліги Мілевський успішно виступає за "Конкордію" © csconcordia.ro
А ймовірність того, що нападник перейде в "Рух", за словами агента, становить 1%.

Агент Артема Мілевського Олександр Панков розповів про те, що в українського нападника вже є пропозиції від кількох клубів, які готові підписати з ним контракт в літнє міжсезоння.

"Вже є конкретні варіанти. Мова йде про клуби з першої Бундесліги, а також румунські і грецькі клуби. На даний момент ми вивчаємо пропозиції. Визначатися будемо вже в травні місяці - тільки тоді можна буде з більшою часткою ймовірності сказати, в якій команді Артем продовжить кар'єру.

Також можливо, що він залишиться в "Конкордії". В клубі його дуже хочуть бачити і в наступному сезоні. Однак ми спочатку говорили, що гравець і клуб допоможуть один одному на якомусь етапі. Зараз, коли Мілевський багато забиває і демонструє відмінну форму, пропозицій дуже багато, і це різні варіанти за географією, але при цьому мова йде про клуби високого рівня", - сказав Панков.

Також Панков розповів про головні критерії при виборі наступної команди для Мілевського: "Головні критерії - рівень можливостей і амбіцій клубу. Це повинен бути клуб, гравців якого викликають у національні збірні".

Крім того, агент прокоментував інформацію про пропозицію з боку "Руху": "Дійсно, три дні тому я розмовляв з президентом клубу Рух (Винники) Григорієм Козловським. Він виявив бажання бачити Артема у своїй команді. Я не скажу, що ми вступили в якісь офіційні переговори, це було поки спілкування, знайомство. Він попросив передати Мілевському його запрошення, що я і зробив. Однак імовірність цього поки що становить 1% - все в житті реально, і можна однаково припустити, що він може опинитися влітку як у "Русі", так і у "Манчестер Юнайтед".

Нагадаємо, Мілевський провів у складі "Конкордії" вже дев'ять матчів, в яких записав на свій рахунок шість голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі