У Лізі чемпіонів ще нічого не втрачено - Ребров

Поділитися
У Лізі чемпіонів ще нічого не втрачено - Ребров Ребров визнав свої помилки © ФК Динамо
Головний тренер "Динамо" після поразки від "Бенфіки" підкреслив, що команді потрібно оновлення складу.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров прокоментував домашню поразку від "Бенфіки" в рамках групового етапу Ліги чемпіонів (0:2).

"Звичайно, ми розуміли, наскільки важким буде цей матч. Але на такому рівні суперники не пробачають помилок. Ми помилок сьогодні допустили достатньо, при цьому самі свої моменти не реалізували. Крім того, завжди важко грати, коли пропускаєш гол вже на початку матчу. Але після матчу і президент клубу, і я подякували хлопцям. Ми створили чимало гольових моментів, але не забили. Прикро. Я засмучений, всі засмучені. Однак треба йти далі. На нас чекають матчі чемпіонату України. Та й у Лізі чемпіонів ще нічого не втрачено - будемо битися і намагатися виходити з цієї групи", - сказав Ребров.

Також головний тренер "Динамо" прокоментував свій вибір півзахисників на цей матч: "Буяльський після травми, він тренується в загальній групі всього п'ять днів. Теж саме з Циганковим. Так що особливого вибору по середній лінії у мене не було. Так, на заміні залишився Рибалка, але на цей матч я вибрав Корзуна. Не хотів би зараз говорити по персоналіях - це ненормально. Ми зберемося з командою, розберемо цей матч. Ми програли, і 100%, що мали місце мої помилки. Помилялися і футболісти. Помилок було сьогодні досить".

За словами Реброва, команді потрібно оновлення складу: "Потрібно думати про тих футболістів, які втратили мотивацію грати в команді, а, точніше, старанно тренуватися кожен день. Не хочу називати прізвища, але з президентом на цю тему ми говорили. З такими гравцями треба прощатися, незважаючи на їх довгострокові контракти з "Динамо". З радістю буду працювати з 19-річним хлопчаком, який буде горіти бажанням працювати на команду. Але йому все одно потрібен час.

Навіть незважаючи на те, що ми в минулому сезоні виграли чемпіонат, команді потрібно оновлення - важливо, щоб невмотивовані футболісти йшли, важливий приплив нової крові, щоб на тлі нових виконавців не втрачали мотивацію інші хлопці. Мені, як і вболівальникам, хочеться бачити команду, яка у нас була в минулому, позаминулому сезонах, але для цього потрібні футболісти, які будуть щоденно працювати на цю команду на тренуваннях".

Нагадаємо, після трьох матчів "Динамо", набравши 1 очко, займає у своїй групі ЛЧ останнє місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі