У Криму не хочуть підкорятися рішенням УЄФА, а будуть слухати тільки РФС

Поділитися
У Криму не хочуть підкорятися рішенням УЄФА, а будуть слухати тільки РФС У Севастополі не хочуть підкорятися рішенням УЄФА © multimedia.pol.dk
Керівник футбольної команди з Севастополя вважає, що рішення УЄФА заборонити кримським клубам грати в чемпіонаті Росії, спрямоване проти розвитку футболу та вболівальників.

Рішення УЄФА на виконкомі організації щодо кримського футболу викликало першу реакцію на аннексированном півострові.

Нескладно здогадатися, що вона була вкрай негативною: більше того, в Криму не збираються виконувати волю УЄФА. Зокрема, президент севастопольського команди СКЧФ Олександр Красильников, який, до речі, був керівником ще українського ФК "Севастополь", підкреслив, що його клуб і далі планує слідувати рішенням Російського футбольного союзу.

"Це рішення УЄФА спрямоване в першу чергу проти футболу та вболівальників. Фактично УЄФА змішав футбол і політику, застосувавши санкції. У нас дорога одна - з Росією, тому ми будемо слідувати рішенням РФС", - заявив Красильников.

Нагадаємо, виконком Союзу європейських футбольних асоціацій виніс заборону кримським клубам брати участь у російських змаганнях з 1 січня 2015 року. На даний момент в зоні "Південь" першості ПФЛ, крім СКЧФ, виступають ялтинська "Жемчужина" та сімферопольський ТСК.

Додамо також, що УЄФА не стала вживати санкцій до російської сторони за те, що РФС, який є членом європейської організації, фактично порушив статутні норми всього європейського і світового футболу.

20 листопада в Києві відбулася зустріч президента України Петра Порошенка та голови УЄФА Мішеля Платіні. Порошенко розповів, що попросив футбольного функціонера керуватися у своїх майбутніх рішеннях принципом, що Крим є частиною української держави.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі