У "Карпатах" звинуватили "Шахтар" у відмові надягнути футболки на підтримку української армії

Поділитися
У "Карпатах" звинуватили "Шахтар" у відмові надягнути футболки на підтримку української армії Футболісти привітали глядачів на тлі банера зі словами подяки українським воїнам © ukraine.russiaregionpress.ru
Перед матчем 13-го туру у Львові представники місцевої команди звернулися до "Шахтаря" з пропозицією провести спільну акцію на стадіоні.

У львівських "Карпатах" повідомили, що донецький "Шахтар", а саме керівництво команди, відмовилося підтримати спільну акцію в підтримку української армії.

Донеччанам було запропоновано вийти на привітання перед матчем 13-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги у Львові в футболках, на якій було зображено привітання українським військовим. У підсумку, футболисті "Карпат" провели перфоманс самостійно.

Нагадаємо, що Шахтар обіграв Карпати з рахунком 2:0.

Як вважають у прес-службі львів'ян, коли диктор по стадіону оголосив про те, що українські вояки в Донбасі стоять на смерть, захищаючи рідну землю, футболісти "Шахтаря" аплодували. Тому львів'яни припустили, що рішення за спортсменів взяло керівництво.

Як би там не було, але під час виконання гімну України команди стояли на тлі банера з написом "Воїни АТО - наша гордість та сила".

Слід додати, що матчі Ліги Чемпіонів "Шахтар" проводить саме у Львові, але не стадіоні "Україна", а на "Арені-Львів". На двох поєдинках групового турніру "гірники" отримали там хорошу підтримку, а на останній домашній матч з "Атлетиком" повідомили про продаж майже всієї кількості доступних квитків.

Читайте також: Хорватський тренер "Карпат" розповів, як його діти декламують українських поетів

Напередодні старту сезону в баскетбольної Суперліги київський Будівельник випустив спеціальну форму в підтримку української армії. У камуфляжних майках і шортах кияни зіграли не тільки в передсезонних матчах, але і фактично всі поєдинки нового сезону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі