У "Карпатах" будуть працювати іспанські топ-менеджери - ЗМІ

Поділитися
У "Карпатах" будуть працювати іспанські топ-менеджери - ЗМІ Димінський хоче перебудувати "Карпати" © zik.ua
Львівський клуб розлучиться не тільки з головним тренером, але і зі спортивним директором.

У керівництві "Карпат" назрівають серйозні зміни. Львівський клуб незабаром може залучити до роботи іспанських топ-менеджерів.

Як стало відомо сайту "Футбол 24", кілька тижнів тому в Женеві відбулися переговори між почесним президентом "Карпат" Петром Димінським і представниками іспанської організації ACTYVOS, яка займається спортивним менеджментом і маркетингом. На даний момент сторони ще знаходяться в процесі переговорів.

"Мета, яку потрібно досягти - це створення справжнього єврокубкового клубу з потужною академією, яка буде виводити в Європу по кілька Шведів на рік. Над цим в "Карпатах" будуть працювати іспанські топ-менеджери", - зазначило джерело.

У той же час, як стало відомо телеканалу "Футбол", найближчим часом покине клуб спортивний директор Юрій Беньо. На цій посаді він допрацьовує останні тижні.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у зимове міжсезоння "Карпати" змінять головного тренера. Ігор Йовічевіч вже оголосив гравцям, що допрацює з командою до завершення осінньої частини сезону. За неофіційною інформацією, у тренера виник конфлікт всередині клубу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі