У Гамбурзі помер тренер Фріц Здунек, який зробив з братів Кличків чемпіонів

Поділитися
У Гамбурзі помер тренер Фріц Здунек, який зробив з братів Кличків чемпіонів Фріц Здунек тренував братів Кличків з 1997 року © facebook.com/klitschkobrotherscom
Віталій і Володимир Кличко співпрацювали з німецьким фахівцем, починаючи з далекого 1997 року. Успіхи українських боксерів на професійному рингу прийшли багато в чому завдяки Здунеку.

22 грудня стало відомо про смерть відомого німецького боксерського тренера Фріца Здунека. Фахівець, який тренував знаменитих братів Кличків, помер від серцевого нападу в одній з клінік Гамбурга. Йому було 67 років.

Українські боксери, які прибули до Німеччини в 1996 році, і почали кар'єру на професійному ринзі в цій країні, в 1997 році почали співпрацю з Здунеком. Під його керівництвом Віталій і Володимир Кличко вийшли на світовий рівень і незабаром заволоділи першими в кар'єрі титулами.

Так, влітку 1999-го Кличко-старший став чемпіоном світу за версією WBO, нокаутувавши британця Хербі Хайда у другому раунді поєдинку в Лондоні. Через два роки, після того, як Віталій програв Крісу Бьорду, Володимир Кличко заволодів поясом, взявши реванш за невдачу старшого брата.

У 2004 році Володимир Кличко припинив співпрацю з Здунеком і перейшов під керівництво американця Емануеля Стюарда. Нагадаємо, що американський тренер помер у 2012 році, і тепер Кличка-молодшого тренує Джонатан Бенкс із США.

Читайте також: Кличко отримає шанс стати абсолютним чемпіоном світу в 2015 році

19 грудня стало відомо, що Володимир Кличко проведе наступний бій 25 квітня 2015 року в Нью-Йорку. Суперником українця стане або американець Браянт Дженнінгс, або його співвітчизник Шеннон Бріггс.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі