У ФФУ впевнені, що Київ отримає фінал Ліги чемпіонів 2018 року

Поділитися
У ФФУ впевнені, що Київ отримає фінал Ліги чемпіонів 2018 року "Олімпійський" може прийняти фінал ЛЧ © XSport.ua
Про це заявив віце-президент Федерації футболу України Ігор Кочетов.

Кочетов прокоментував рішення ФФУ повернути на стадіони співробітників правоохоронних органів, зокрема, Національну поліцію, яка буде стежити за громадським порядком під час проведення футбольних матчів.

При цьому чиновник заявив, що не сумнівається в шансах Києва отримати право на проведення фіналу Ліги чемпіонів 2018 року:

"З великою часткою ймовірності Київ отримає право проведення фіналу Ліги чемпіонів 2018 року на "Олімпійському", тому над питаннями безпеки нам треба працювати ще більш ретельно. Хоча у нас вже є досвід проведення таких великих футбольних турнірів, коли в Україні проводили Євро-2012 і ми в питаннях безпеки спрацювали на високому рівні".

"Впевнений, у нас є всі передумови і зараз повернутися обличчям одне до одного, засукати рукави і на високому рівні підготуватися до 2018-го року".

"Питання безпеки проведення матчів і поведінки вболівальників як і раніше актуальне, і всі структури повинні відповідально до цього ставитися і продовжувати взаємодіяти в даному напрямку. Було багато обговорень і рекомендацій з приводу введення офіцерів безпеки, проведення семінарів, навчання стюардів, створення структур роботи з вболівальниками".

Читайте також: Система безпеки на українських стадіонах безнадійно застаріла - УЄФА

Нагадаємо, раніше за повернення поліції на арени виступав президент київського "Динамо" Ігор Суркіс.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі