У ФФУ не будуть вмовляти Марлоса і Мораєса прийняти українське громадянство

Поділитися
У ФФУ не будуть вмовляти Марлоса і Мораєса прийняти українське громадянство Красніков заявив, що все залежить від самих гравців © ФК Металіст
Якщо гравці самі захочуть стати українцями, то тренерський штаб збірної буде розглядати їх кандидатури.

Федерація футболу України не буде вмовляти гравця "Шахтаря" Марлоса і гравця "Динамо" Жуніора Мораєса приймати українське громадянство. Про це заявив спортивний директор збірної України Євген Красніков.

"Все залежить від Марлоса і Мораєса, чи захочуть вони прийняти громадянство. Це тільки їх бажання, а вмовляти і пропонувати ніхто не буде. Якщо є бажання, як у свій час у Девіча, вони приймуть громадянство, а рішення про запрошення їх в збірну буде приймати головний тренер.

Вони не проти грати за збірну України. Я спілкувався з Марлосом, але є складнощі зі зміною громадянства, адже людина фактично змінює для себе батьківщину. Зрозуміло, що за багато років Україна стала для них другою батьківщиною, але все одно вони поки громадяни іншої держави, і це рішення повинні прийняти самі", - сказав Красніков в коментарі телеканалу "Футбол 1".

Читайте також: Марлос назвав свою можливу натуралізацію "подарунком для українців"

Нагадаємо, раніше для натуралізації в збірну України розглядалася також кандидатура Тайсона, однак він був викликаний в збірну Бразилії і вже дебютував у складі "селесао".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі