У "Дніпрі" впевнені у перемозі і виході в наступний раунд Ліги Європи

Поділитися
У "Дніпрі" впевнені у перемозі і виході в наступний раунд Ліги Європи Рамос обіцяє перемогти "Базель" © moskva.com
Напередодні матчу з "Базелем" у дніпропетровському "Дніпрі" панує оптимістичний настрій.

Незважаючи на поразку 0:2 від швейцарського "Базеля" у першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи, у розташуванні дніпропетровців впевнені в перемозі у матчі-відповіді, і, відповідно, у виході в 1/8 фіналу турніру.

"Є ще 90 хвилин домашнього матчу, і потрібно буде докласти всіх зусиль для того, щоб вирівняти становище і досягти прийнятного результату в сумі двох матчів. У нас всі футболісти готові і рвуться в бій. Хлопці відійшли від поразки. Це видно і з роботи, яку вони виконують під час тренувального процесу. Всі розуміють, що потрібно перемагати і налаштовуються на важкий поєдинок", - зазначив на передматчевій прес-конференції головний тренер "Дніпра" Хуанде Рамос.

Захисник дніпропетровців Віталій Мандзюк також налаштований-бойовому, відзначивши, що його команда виглядає сильнішою за суперника.

"Всі чудово розуміють, наскільки важливий майбутній матч. Потрібно забути поразкк в Базелі і думати тільки про завтрашню гру. Всі вийдуть на поле і битимуться за перемогу".

"У Базелі сталася швидше випадковість. У суперника не було особливих моментів, і ми пропустили гол зі своєї провини через втрату концентрації. Перший тайм ми провели краще. У нас були моменти, але ми їх, на жаль, не реалізували", - сказав Мандзюк.

На думку футболіста, у другому таймі швейцарського матчу, коли в Базелі пішов густий сніг і поле за мить стало малопридатним для футболу, його партнери не зуміли показати хороші якості. Тим не менш, у Дніпропетровську, як сказав Мандзюк, стан газону не має вплинути на настрій його партнерів.

"На цій стадії двораундові поєдинки, тому що якщо не вірити в загальну перемогу, нема чого взагалі виходити на поле. Все треба забути і готуватися до завтрашньої гри, важкої і важливої. Треба забивати мінімум два м'ячі і не пропускати жодного", - вважає нападаючий "Дніпра" Євген Селезньов.

Відзначимо, що у матчі, який відбудеться 21 лютого о 20:00, "Дніпро" може недорахуватися свого лідера Євгенія Коноплянку - у півзахисника травма. !zn

Читайте також:

Букмекери не вірять в "Динамо" і "Дніпро"

Сніг не приносить удачу "Дніпру" в Базелі, "Металіст" задовольняється нулями у Ньюкаслі

Перед повторною зустріччю з "Базелем" у Лізі Європи "Дніпро" програло "Спартаку"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі