У "Дніпрі" розраховують провести груповий турнір Ліги Європи у Дніпропетровську

Поділитися
У "Дніпрі" розраховують провести груповий турнір Ліги Європи у Дніпропетровську У "Дніпрі" сподіваються, що УЄФА дозволить їм зіграти матчі Ліги Європи в Дніпропетровську © xsport.ua
УЄФА буде розглядати питання безпеки європейських клубів в Україні безпосередньо перед кожним матчем, і можливо любителі футболу побачать у Дніпропетровську зірок з італійського "Інтера"

У "Дніпрі" сподіваються провести матчі групового турніру Ліги Європи-2014/15 на домашньому стадіоні у Дніпропетровську.

Тренер команди Дмитро Михайленко зізнався, що на рідному стадіоні його підопічним фактично все одно, проти якої команди виходити на поле - підтримка глядачів по-справжньому окрилює футболістів.

"Ігри єврокубків стоять поодинці, хоча б тому, що зараз впала відвідуваність Прем'єр-ліги, так і команди проводять ігри не на своїх стадіонах", - зізнався Михайленко в ефірі каналу Футбол 1.

"Будемо сподіватися, що "Дніпро" гратиме вдома, адже на своїй арені хлопці здатні на багато що. Не думаю, що пріоритети будуть якось розподілятися: команда в кожному матчі буде виходити і намагатися перемогти", - зазначив представник "Дніпра".

Нагадаємо, що дніпропетровська команда зіграє у груповому турнірі Ліги Європи проти італійського "Інтера", французького "Сент-Етьєна" і азербайджанського "Карабаху". Раніше обидва єврокубкових поєдинки дніпряни проводили не вдома, а в Києві - через рішення УЄФА, яка пішла назустріч данському "Копенгагену" і хорватському "Хайдуку", коли ті висловили стурбованість близькістю Дніпропетровська з зоною військових дій на Донбасі.

При цьому раніше УЄФА дозволила-таки проводити міжнародні матчі у цьому місті.

Нагадаємо, що через суспільно-політичну ситуацію на Донбасі, донецький "Шахтар" і луганська "Зоря" проводять поєдинки внутрішніх і міжнародних змагань в інших містах. Так, "гірники" виступають у Львові, а луганчани провели кілька матчів Ліги Європи в Києві. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі