У "Дніпрі" підтвердили можливий від'їзд Коноплянки до "Роми"

Поділитися
У "Дніпрі" підтвердили можливий від'їзд Коноплянки до "Роми" Євген Коноплянка може перейти в "Рому" © Sport.ua
Євгену Коноплянці необхідно зробити чи не найважливіший вибір у своєму дорослому житті: залишитися в Дніпропетровську або перейти в розташування команди, яка претендує на чемпіонство чемпіонату Італії.

Дніпропетровські ЗМІ повідомляють про те, що півзахисник "Дніпра" Євген Коноплянка може з високою ймовірністю продовжити кар'єру в італійській "Ромі", яка на сьогоднішній день відстає на 7 очок від лідера серії А "Ювентуса".

Як повідомляє Vgorode.ua, "Рома" вже домовилася з дніпропетровцями про трансфер Коноплянки. Тепер римський клуб повинен обговорити умови особистого контракту безпосередньо з українцем. Якщо всі питання будуть улагоджені, то Євген оперативно відправиться в Італію.

У той же час генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко підтвердив факт переговорів з "Ромою". Причому в Дніпропетровську чи не вперше після січня 2014 року, коли зірвався трансфер Коноплянки в англійський "Ліверпуль", повідомили про те, що гравець близький до від'їзду з команди.

Читайте також: Лідер "Ворскли" боїться конкуренції з Коноплянкою і не хоче переходити в "Дніпро"


"Клуби вже практично домовилися, а Женя роздумує над можливістю зміни команди. Клуб готовий до такого повороту подій і заміну вінгера збірної України ми вже підібрали", - цитує Стеценка fcdnipro.com.

Нагадаємо, що нинішній контракт Коноплянки з "Дніпром" закінчується влітку, і якщо півзахисник не покине рідну команду в зимовий трансферний період, влітку він зможе перейти в будь-який інший клуб безкоштовно для потенційного роботодавця. Кілька днів тому ЗМІ повідомили, що талановитий футболіст може перейти в "Тоттенхем", так як "Дніпро" вже отримав пропозицію від цієї команди з Англії. Також джерела стверджували, що дніпропетровці можуть вступити в переговори і з "Ромою".

Залишається додати, що в "Дніпрі" 25-річний футболіст виступає з 2007 року: з тих пір він провів синьо-біло-блакитній футболці 189 матчів, забивши в них 41 гол і віддавши 34 гольові передачі.

Читайте також: Експерт розповів, у чому Ярмоленко перевершує Коноплянку

Виконавчий директор клубу Андрій Русол спростував інформацію про переговори щодо трансферу Коноплянки, повідомивши, що "Дніпро" не буде продавати свого лідера. "Ніхто Коноплянку не продає. Він залишається в нашому клубі", - заявив Русол.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі