У "Динамо" не заперечують, щоб Хацкевич перейшов на роботу в збірну Білорусі

Поділитися
У "Динамо" не заперечують, щоб Хацкевич перейшов на роботу в збірну Білорусі Олександр Хацкевич поки працював тільки у другорядних командах © Clive Barda / Royal Opera House
Олександр Хацкевич, який вже майже 20 років працює в системі київського "Динамо", готовий почати роботу в рідній збірній Білорусі.

У київському "Динамо" не заперечують, щоб Олександр Хацкевич перейшов на роботу в збірну Білорусі

Нинішній наставник другої динамівської команди готовий почати нове життя на більш відповідальній посаді. Як повідомив сам фахівець білоруському виданню "Прессбол", він вже обговорив з деякі деталі працевлаштування з потенційним роботодавцем.

Також Хацкевич переговорив і з керівництвом "Динамо", а також своїм другом і екс-партнером Сергієм Ребровим, який зараз очолює динамівців.

Читайте також: Невдачі на старті кваліфікації Євро-2016 стали нещасливими для тренера збірної Білорусі

"Ми вже обговорили умови і термін можливого контракту. Не приховую, я дав згоду очолити збірну рідної для мене країни. Тепер слово за федерацією. Їй приймати остаточне рішення. Також я вже розмовляв з головним тренером "Динамо" Сергієм Ребровим. Він сказав: "Немає проблем. Це твоє рішення, і я його поважаю". Розмовляв з Ігорем Михайловичем Суркісом. Президент клубу також пообіцяв, що заперечень не буде, - зазначив Хацкевич.

Нагадаємо, пост наставника Білорусі, яка змагається з Україною за вихід на чемпіонат Європи-2016, звільнився після відставки Георгія Кондратьєва. Повідомлялося, що крім Хацкевича на вакантне місце претендує і Олег Блохін.

Збірна Білорусі займає передостаннє місце в групі З кваліфікації Євро-2016 і практично втратила шанси на вихід у фінальну частину турніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі