У "Динамо" назвали звинувачення "Шахтаря" щодо Зінченка "фантазіями"

Поділитися
У "Динамо" назвали звинувачення "Шахтаря" щодо Зінченка "фантазіями" Зінченко дебютував у збірній у 18 років © ФФУ
Київський клуб спростовує слова Сергія Палкіна, а Михайло Фоменко запевняє, що "Динамо" у виборі гравців на нього ніяк не впливає.

Спортивний директор "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував слова генерального директора "Шахтаря" Сергія Палкіна, який заявив, що дебютант збірної України Олександр Зінченко з'явився на полі у матчі проти Іспанії виключно через інтереси київського клубу.

"Мені здається, фантазії пана Палкіна могли народитися лише в одному "всім відомому футбольному клубі" - в "Шахтарі". Може, у них знають, яким чином можна змусити тренера національної команди випустити на поле того чи іншого футболіста у вирішальному матчі відбірного турніру.

Я просто не уявляю собі, як можна змусити щось зробити Михайла Фоменка проти його власної волі. Може, в "Шахтарі" знають? Може, у них так прийнято - давати команди людям, які колись працювали в клубі? Я таких способів не знаю", - сказав Михайличенко у коментарі "Динамоманії".

Прокоментував ситуацію і головний тренер збірної Михайло Фоменко, який ще раз озвучив причини, через які випустив на поле Зінченка. "Чесно кажучи, я вперше чую про те, що нас звинувачують в упередженості і симпатії до київського "Динамо". Я вже говорив на прес-конференції, що вихід Зінченка пов'язаний з тим, щоб він не зміг бути заграний за інші збірні, і "Динамо" тут абсолютно ні при чому. Так що я не знаю, звідки взагалі беруться подібного роду розмови", - зазначив Фоменко в коментарі ICTV.

Читайте також: Зінченко зацікавив "Динамо" і ряд топ-клубів

Нагадаємо, Зінченко у матчі збірної України проти збірної Іспанії вийшов на поле на 86-й хвилині, дебютувавши в українській національній команді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі