У "Чорноморці" повідомили про відсутність боргів перед футболістами

Поділитися
У "Чорноморці" повідомили про відсутність боргів перед футболістами У "Чорноморці" розрахувалися з тими, хто покинув команду © bigbord.net
Одеський клуб хоч і відчуває складнощі з фінансуванням, однак при цьому виплатив зарплату всім тим, хто вирішив залишити команду.

В одеському "Чорноморці" попрощалися з чотирма гравцями, які виявили бажання достроково розірвати контракти та продовжити виступи в інших командах.

Як повідомляє прес-служба "моряків", це воротар Дмитро Безотосний, хавбек Олексій Гай, фланговий захисник Євген Зубейко і центральний півзахисник Кирило Ковальчук. Гай працевлаштувався разом з колишнім наставником одеситів Романом Григорчуком, а інші футболісти знаходяться в пошуку місця роботи.

При цьому в Одесі пішли назустріч футболістам, які через скорочення платні вирішили покинути "Чорноморець", але при цьому мали на руках діючі договори.

"Ми не прагнули просто так попрощатися з гравцями і кинути їх. Наша політика передбачає розрив контракту лише в тому випадку, коли є впевненість у подальшому працевлаштуванні футболіста", - цитує football.ua гендиректора "чорно-синіх" Сергія Керницького.

"При цьому ми не забуваємо про свої обов'язки, повністю розраховуючись з відхідними. І ця четвірка - не виняток. В останні кілька років (а то й десятиліття) Чорноморець ніде не фігурував, як злісний неплатник", - додав керівник.

Керницький повідомив, що в сформованих умовах у "Чорноморці" будуть робити ставку на молодих виконавців. При цьому зі складом в Одесі визначаться по ходу підготовчих зборів у Туреччині.

За результатами першої половини сезону-2014/15, "Чорноморець" займає 9-е місце в чемпіонаті Прем'єр-ліги. Також команда зіграє в 1/4 фіналу Кубка України проти Дніпра.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі