У Бразилії стартував продаж квитків на Олімпіаду-2016

Поділитися
У Бразилії стартував продаж квитків на Олімпіаду-2016 Першими право придбати квитки отримали бразильці © tacopshq.com
Представник оргкомітету Ріо-2016 порівняв процес придбання квитків на події Олімпіади з відбірковими змаганнями, які проходять атлети перед головним стартом 4-річчя.

Оргкомітет Олімпійських ігор-2016, які пройдуть у Ріо-де-Жанейро з 5 по 21 серпня наступного року, оголосив про старт продажу квитків на змагання для жителів Бразилії. Про це заявив директор з продажу квитків оргкомітету Донован Ферреті.

Всього в продаж у всьому світі надійде 7,5 мільйонів квитків.

"У нас буде прозорий і чесний процес з продажу квитків. Принципи прозорості - один зі стовпів Ігор в Ріо, - наводить офіційний сайт Олімпійського комітету Росії слова Ферреті.

"Як і атлети, фанати пройдуть своєрідні етапи відбору, щоб потрапити на Олімпійські ігри. Необхідно якомога раніше включитися в цей процес, щоб гарантувати собі першокласне видовище у виконанні кращих спортсменів світу", - резюмував чиновник.

24 березня, за 500 днів до старту Ігор-2016, аналітичне агентство Infostrada оцінило шанси представників тієї чи іншої країни на завоювання олімпійських нагород. Аналітики передрікають українським спортсменам більше 20 медалей. Нагадаємо, що на Олімпіаді в Лондоні українці 20 разів піднімалися на п'єдестал пошани.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі