У Білорусі вважають, що Україна обіграла команду незаслужено

Поділитися
У Білорусі вважають, що Україна обіграла команду незаслужено Білоруси вважають, що Україна перемогла незаслужено © pressball.by
Збірна України лише в кінцівці зустрічі з білорусами зуміла здобути бажані три очки. Втім, суперники вважають, що українці перемогли незаслужено, а справедливим результатом гри стала б нічия.

У Білорусі вважають, що збірна України обіграла команду (2:0) під час зустрічі в рамках відбірного турніру Євро-2016 незаслужено.

Футболісти і тренери команди впевнені в тому, що на полі йшла рівна боротьба і найбільш справедливим результатом поєдинку стала б нічия.

"Самі мали моменти, проте їх не використовували, а українці не могли забити - ми їм допомогли. Справедливим результатом була б нічия", - зазначив після матчу головний тренер Білорусі Георгій Кондратьєв.

Нагадаємо, збірна України обіграла Білорусь на виїзді завдяки автоголу Олександра Мартиновича на 82-й хвилині. А вже в доданий арбітром час після швидкої контратаки відзначився Сергій Сидорчук.

Захисник Білорусі Єгор Філіпенко вважає, що у збірної України не було жодного моменту, а ось його команда створила їх чимало. Тільки не зуміла реалізувати.

"З Україною грали гідно. Може бути, перший тайм не дуже вдався, але в другому ні в чому не поступалися, а гольових моментів навіть більше створили. Але пропустили після якогось неймовірного рикошету", - зазначив Філіпенко в інтерв'ю football.by.

Нагадаємо, що після поразки білоруси опустилися на останню сходинку секстету, а Україна - третя.

Раніше головний тренер збірної України Михайло Фоменко відзначив, що його футболісти виконали установку на матч і за рахунок цього перемогли в нелегкому матчі. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі