У "Баварії" назвали майбутню зустріч з "Барселоною" приємною

Поділитися
У "Баварії" назвали майбутню зустріч з "Барселоною" приємною У Мюнхені пам'ятають 2009 рік, і готуються до реваншу © zimbio.com
У мюнхенському клубі з нетерпінням чекають протистояння з "Барселоною" в 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів.

У "Баварії" залишилися задоволені жеребкуванням півфінального раунду Ліги Чемпіонів, в якому мюнхенський клуб зустрінеться з "Барселоною".

Колишній футболіст "Баварії" і збірної Німеччини, а нині спортивний директор клубу Матіас Заммер, зізнався, що зустріч з одним з найсильніших суперників у світовому футболі - дуже приємний для його підопічних варіант.

"У турнірі залишилися чотири фантастичні команди, ми знали, що нам доведеться зіграти з однією з них. Протистояння обіцяє бути класним. Це приємний жеребок для нас", - наводить сайт УЄФА слова Заммера.

"Я вже з нетерпінням чекаю цих матчів. Ми зустрінемося з командою, яка була найуспішнішою в Європі, ці ігри будуть дуже складними і напруженими", - заявив президент мюнхенців Карл Хайнц Румменіге.

Те, що перший матч протистояння відбудеться на домашньому стадіоні, в Мюнхені не вважають проблемою.

"Не думаю, що розпочинати вдома - це якийсь недолік. Ми показали це в грі проти "Ювентуса". Бачив кілька останніх матчів "Барселони", тож ми собі думаємо, що ми повинні показати абсолютно найвищий рівень гри, щоб досягти успіху в цій парі", - говорить Заммер.

"Я пам'ятаю наші останні матчі. "Барселона" стала нашим Ватерлоо. Тепер у нас є шанс довести, що ми добилися прогресу в порівнянні з 2009 роком і ми знаходимося на одному рівні з найкращою командою Європи. Також цікаво буде порівняти рівень Примери і Бундесліги", - сказав Румменіге, згадуючи про поєдинки Ліги Чемпіонів в 2009 році, коли на стадії 1/4 фіналу "Барса" здолала мюнхенців 5:1 в сумі двох матчів.

"Я вважаю, що в цій парі немає фаворита", - сказав відомий у минулому футболіст.

Нагадаємо, що в чвертьфіналі "Баварія" здолала опір італійського "Ювентуса". Перший матч півфіналу "Баварія" - "Барселона" відбудеться 23 квітня в Мюнхені. В іншому поєдинку на наступний день зіграють "Боруссія" і "Реал". !zn

Читайте також:

Іспанія і Німеччина змагатимуться у півфіналах Ліги Чемпіонів

Знову з допомогою пенальті "Базель" проходить чергового суперника у Лізі Європи

Фанати "Сандерленда" протестують проти призначення тренера-"фашиста"

Моурінью звинуватив ФІФА в підтасовуванні голосів при виборі найкращого тренера

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі