У баскетбольній Суперлізі визначилися з кількістю учасників і форматом чемпіонату

Поділитися
У баскетбольній Суперлізі визначилися з кількістю учасників і форматом чемпіонату Суперліга проведе чемпіонат в три кола
Альтернативний чемпіонат України, в якому зіграють "Будівельник" і "Дніпро", стартує 31 жовтня.

В альтернативному баскетбольному чемпіонаті України, який пройде під егідою ФБУ, зіграє 9 команд. До складу Суперліги увійшли 9 колективів: "Будівельник", "Дніпро", БК "Одеса", "Політехніка", "Говерла", "Дніпро-Азот", БК "Кремінь", БК "Харків" і "Хортиця".

Повідомляється, що регулярний чемпіонат Суперліги пройде у три кола, а в плей-офф вийдуть вісім кращих команд. Чвертьфінальні серії плей-офф пройдуть до двох перемог однієї з команд, а півфінали та фінали – до трьох. Стартує сезон матчем "Будівельника" та "Дніпра".

Також зазначається, що обов'язковий для всіх учасників турніру мінімальний рівень зарплат становитиме 2 мільйони гривень на команду.

"Ми завжди намагалися зробити чемпіонат цікавим. Міжсобойчик двох клубів нікому не цікавий. Потрібна боротьба, потрібна інтрига. Думаю, навіть вболівальники наших клубів будуть не дуже раді тому, що "Будівельник" і "Дніпро" будуть всіх виносити. Але, знову ж таки - не ми створили цю ситуацію. Ми нікуди не йшли і ні від чого не відокремлювалися. Як і в минулому році, ми граємо в Суперлізі", - сказав на прес-конференції президент "Будівельника" Богдан Гулямов.

Читайте також: Регламент турніру від ФБУ затверджений, БК "Київ" відмовився від участі

Нагадаємо, в чемпіонаті під егідою ФБУ також зіграє 9 команд, у тому числі і чинний чемпіон країни южненський "Хімік". Цей турнір стартує 10 жовтня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі