У "Барселоні" вважають, що і без травмованого Мессі зможуть пробитися у півфінал

Поділитися
У "Барселоні" вважають, що і без травмованого Мессі зможуть пробитися у півфінал Травми лідерів згуртували "Барселону" © epochtimes.ru
Незважаючи на травму свого лідера, футболісти "Барселони" вважають, що їм під силу пройти ПСЖ у чвертьфіналі Ліги Чемпіонів.

У першому матчі 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів проти ПСЖ, який завершився внічию 2:2, "Барселона" втратила двох ключових гравців - Ліонеля Мессі та Хав'єра Маскерано. За попередньою інформацією Мессі пропустить до трьох тижнів, а Маскерано - приблизно на сім-вісім днів більше.

Нагадаємо, що після забитого м'яча на 38-й хвилині Мессі трохи зменшив оберти, з чого можна було зробити висновок, що аргентинець отримав пошкодження. Лео не вийшов на другий тайм - його замінив Сеск Фабрегас.

Втім, у тренерському штабі команди не втрачають оптимізму.

"Ми втратили Мессі і Маскерано, що всіх нас засмучує. Якщо вони не зможуть зіграти в матчі, для нас це стане великим ударом", - заявив тренер "Барселони" Жорді Роура.

"Проте у нас довга лава, і ми постараємося домогтися успіху. Судячи з усього, тепер роль Піке стане ще важливішою, враховуючи, які величезні кадрові проблеми у нас в обороні. Зрозуміло, що другий поєдинок вийде непростим, але у нас є всі шанси перемогти на своєму полі і пробитися у півфінал", - відзначив фахівець.

Підтримує оптимізм тренера і капітан команди Хаві, який також сподівається на підтримку з лави запасних.

"Травми наших футболістів вплинули на гру, але інші наші гравці достатньо хороші, щоб закрити ці втрати. Що ж, тепер спробуємо провести матч так само, як у першому раунді проти "Мілана" - сподіваюся, зможемо піти далі", - вважає Хаві.

Між тим, зі стану супротивника "Барселони" лунають оптимістичні заяви. Зокрема, півзахисник Девід Бекхем вважає, що у ПСЖ немає причин не на те, щоб не завершити один із найважчих двоматчевих поєдинків на свою користь.

Нагадаємо, що поєдинок відбудеться у Барселоні 10 квітня. !zn

Читайте також:

Двічі ведучи в рахунку, "Барселона" не змогла обіграти ПСЖ

Моурінью допоможе Анчелотті в боротьбі з "Барселоною"

Незважаючи на черговий рекорд Мессі, "Барса" втрачає очки з одним з аутсайдерів

Французьких футболістів обкладуть "податком Депардьє"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі