У "Барселоні" і ПСЖ задоволені результатом жеребкування

Поділитися
У "Барселоні" і ПСЖ задоволені результатом жеребкування
Представники французької та іспанської команд висловили задоволення майбутньої зустріччю 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів.

Головний тренер ПСЖ Карло Анчелотті з радістю сприйняв результати жеребкування, згідно з яким його підопічні посперечаються за вихід в 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів з "Барселоною". Про це він заявив в експрес-коментарі для офіційного сайту УЄФА.

"Це буде хороша перевірка, чудовий жереб. Ми раді отримати "Барселону". Розуміємо, звичайно ж, що буде важко. Поряд з "Реалом" це головний фаворит турніру. Ми зустрічалися у міжсезоння у спарингу і зіграли внічию 2:2. Проте зараз атмосфера і відповідальність буде зовсім іншою. "Барселона" - досвідчена і упевнена в собі команда. Що ж, спробуємо використати свої сильні сторони", - з оптимізмом сказав Анчелотті.

Спортивний директор парижан, у минулому відомий бразильський футболіст Леонардо, згоден з коучем - його команду очікує тест.

"Найскладніший варіант з усіх можливих, - наводить офіційний сайт "ПСЖ" слова Леонардо. - Нам дісталася найсильніша команда турніру. До того ж, матч-відповідь пройде на чужому полі. Буде непросто, але ми з нетерпінням чекатимемо дуелі, Париж заслуговує на таке футбольне свято. Ми отримали шанс перевірити свої сили у поєдинках з однією з великих команд в історії. "Барселона" - абсолютний фаворит, але в нашому протистоянні може статися все що завгодно".

Захисник "Барси" Хорді Альба вважає, що у складі "Парі сен-жермен" - чимало майстровитих гравців, тим не менш, не приховує свого задоволення від жеребкування.

"Звичайно ж, ПСЖ - один із найважчих суперників, з тих, що могли вийти на нас. Але я задоволений жеребом. Це - відмінна команда з потужною обороною і класними нападаючими. У складі парижан є такі гравці, як Лукас Моура, Тіаго Сілва, Есекіель Лавессі, Златан Ібрагімович, а тепер ще і Девід Бекхем. Але ми дуже багато зробили з попереднього раунду і повинні уникнути помилок, які були допущені. Так що розраховуємо перемогти і пробитися далі", - заявив каталонський захисник.

Нагадаємо, що на попередній стадії 1/8 фіналу ПСЖ вибив з боротьби іспанську "Валенсію", а "Барселона" за сумою двох матчів виявилася сильнішою за "Мілан". Також на стадії групового етапу паризький клуб двічі обіграв київське "Динамо" - 4:1 і 2:0.

Зустріч ПСЖ і "Барселони" відбудеться 3 і 10 квітня. !zn

Читайте також:

Жеребкування Ліги Чемпіонів: два суперпротистояння у чвертьфіналі

Бекхем дебютував у ПСЖ: Анчелотті задоволений

Мессі встановив черговий рекорд

У чвертьфіналі Ліги Європи "Базель" зіграє з "Тотенхемом", а "Ньюкасл" з "Бенфікою"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі