Тренери збірної України і "Динамо" назвали найкращі якості Ярмоленка

Поділитися
Тренери збірної України і "Динамо" назвали найкращі якості Ярмоленка Сергій Ребров вважає Ярмоленка лідером "Динамо" і збірної України
Михайло Фоменко та Сергій Ребров відзначили суттєвий прогрес свого підопічного в 2014 році. А головне, вважають фахівці, Ярмоленко став лідером в обох командах.

Андрій Ярмоленко, який переміг у всіх можливих номінаціях в Україні за результатами 2014 року, заслужив хорошу оцінку не тільки від уболівальників і журналістів, але і від своїх наставників - Сергія Реброва в "Динамо" і Михайла Фоменка у збірній України.

За словами наставника української збірної, Ярмоленко своїм виконанням показав суттєвий прогрес.

"Цей футболіст істотно розширив коло своїх обов'язків на полі, він не стоїть на місці, рухається вперед. Багато речей цей півзахисник раніше не робив, а тепер робить", - цитує Фоменка "Команда".

Заочно погоджується зі своїм досвідченим колегою і Сергій Ребров, який чітко вказав причини, за якими Ярмоленка можна вважати кращим на полі як у збірній, так і в "Динамо".

"У його виконанні, в першу чергу, запам'ятався поєдинок за національну команду в Люксембурзі, коли Андрій забив три м'ячі. Незважаючи на статус суперника, якого вважали аутсайдером, цей матч складався для нашої збірної непросто, але саме Ярмоленко повів за собою партнерів і своїм хет-триком приніс перемогу", - поділився своєю думкою Ребров в інтерв'ю газеті "Команда".

"А в складі "Динамо" він поєдинки проводив на хорошому рівні, що свідчить про певну стабільність, яка з'явилася у цього гравця в 2014 році. Сподіваюся, що він збереже її і далі. Я впевнений, що Андрій і сам розуміє, над чим йому потрібно працювати. Так повинен міркувати будь-який футболіст, яких би висот він не досяг", - резюмував тренер "біло-синіх".

Читайте також: Ребров вважає Ярмоленка лідером "Динамо" за всіма показниками

Раніше експерт і колишній тренер "Динамо" і збірної України Йожеф Сабо розповів, у чому Ярмоленко перевершує Коноплянку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі