Тренер "Зорі" розповів, за рахунок чого вдалося завдати поразки "Шахтарю"

Поділитися
Тренер "Зорі" розповів, за рахунок чого вдалося завдати поразки "Шахтарю" "Зоря" обіграла "Шахтар" за рахунок напруженої роботи на тренуваннях © football.ua
Юрій Вернидуб вважає, що його команда заслужила перемогу над лідером чемпіонату: за рахунок важкої роботи на тренуваннях луганчани прийшли до того, що можуть перемогти практично будь-якого суперника.

Тренер "Зорі" Юрій Вернидуб розповів, за рахунок чого вдалося завдати поразки "Шахтарю" в матчі 7-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги (1:0).

Вернидуб розповів, що успішного результату передувала довга і кропітка робота на тренуваннях.

"Нарешті ми показали той футбол, до якого так довго йшли. І останні матчі - не тільки сьогодні - тому підтвердження. Починаючи з поєдинків Ліги Європи команда набирала хід, трудилася і старалася. І зараз це далося", - цитує Вернидуба "Спорт-Экспресс в Украине".

"Хлопці ще раз довели, що вони не бояться наших грандів, а вміють грати в досить зрілий, розумний, можна сказати, динамічний футбол. Вони заслужили цю перемогу", - зазначив фахівець.

Нагадаємо, що в двох останніх матчах - з "Динамо" і "Шахтарем" - "Зоря" взяла чотири очки, зігравши внічию з киянами 2:2 і обігравши вперше за 21 рік донецький "Шахтар" 1:0.

Напередодні поєдинку з "гірниками" Юрій Вернидуб пообіцяв здивувати Україну перемогою над сильним суперником, який до цього здобув шість перемог поспіль. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі