Тренер "Зорі" обіцяє здивувати Україну в матчі з "Шахтарем"

Поділитися
Тренер "Зорі" обіцяє здивувати Україну в матчі з "Шахтарем" "Зоря" постарається отоборать очки у "Шахтаря"
Лише двічі луганська команда перемагала "Шахтар". Проте в новій історії "гірників" "Зоря" вважається головним постачальником очок для географічних сусідів.

Головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб пообіцяв в матчі 7-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти "Шахтаря" здивувати футбольну Україну.

Фахівець вважає всі розмови за "здачу" матчів "гірникам" надуманими і називає їх маячнею.

"Мені відомо думка "знавців": ще до гри вони говорять про те, що "Зоря" навмисне поступиться "Шахтарю". Скажу всім скептикам - це маячня. Жодного разу з тренером Вернидубом ми не "здавали" гру донеччанам. Інша справа, що важко знайти протидію бразильців "Шахтаря". Всі попередні невдачі в матчах з цим суперником тільки зачіпають моє спортивне самолюбство", - сказав Вернидуб.

Додамо, що поєдинок відбудеться 21 вересня в 17:00 в Києві на СТК імені Баннікова.

В новій історії "Зоря" ще жодного разу не перемагала "Шахтар" - дві перемоги луганчан над "гірниками" сталися ще на початку 1990-х. У нинішньому сезоні в активі "Шахтаря" - шестиматчева переможна серія.

Читайте також: Обігравши "Іллічівець", "Зоря" залишила останнє місце у Прем'єр-лізі

Вернидуб нагадав, що остання зустріч його команди з "Шахтарем", в якій, до речі, "гірники" достроково оформили чемпіонство минулого сезону, проходила не зовсім за сценарієм іменитого суперника. Луганчанам часом вдавалося нав'язати боротьбу донеччанам.

"В останньому поєдинку, травневому в Черкасах, ми грали дуже пристойно. Хоч більшу частину діяли у меншості. Я оптиміст. Яким би сильним не був "Шахтар", будь-яка переможна серія має властивість закінчуватися. Сподіваюся, що це відбудеться в найближчій грі. У нинішньому чемпіонаті ще ніхто не відбирав очки у "гірників". Хочемо зробити це першими і здивувати всю Україну", - зазначив Вернидуб.

Додамо, що у попередньому турі чемпіонату луганчанам вже вдалося відібрати два очки у "Динамо" - підопічні Вернидуба на останніх секундах зустрічі забили гол і звели зустріч внічию 2:2.

Раніше луганська "Зоря" не зуміла пробитися в основний раунд Ліги Європи, програвши за сумою двох зустрічей голландському "Фейєноорд". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі