Тренер збірної Іспанії чекав більшого від України: у нас могло бути багато проблем

Поділитися
Тренер збірної Іспанії чекав більшого від України: у нас могло бути багато проблем Дель Боске чекав, що українці будуть більш агресивними в матчі з Іспанією
Вісенте дель Боске сподобалося те, як збірна України грала у другому таймі. Однак у підсумку українці поступилися іспанцям 0:1.

Збірна Іспанії обіграла Україну 1:0 в матчі 5-го туру кваліфікації Євро-2016, який відбувся в Севільї. Перемогу господарям поля приніс точний удар нападника Альваро Морати.

Головний тренер збірної Іспанії Вісенте дель Боске після переможного матчу зізнався, що очікував від українців більш потужної гри. За словами наставника, його підопічні підсіли в другому таймі, однак цим не скористався опонент.

"Треба визнати, що Україна краще грала у другій частині, створивши багато небезпечних моментів. Не можна сказати, щоб Касільяс самотужки витягнув результат, однак він звично був кращим", - цитує дель Боске football.ua.

"чесно кажучи, ми думали, що українці зіграють більш потужно. Гра гостей справила на нас враження, однак у нас могло бути більше проблем. щоб домогтися успіху в матчі на полі суперника, нам треба суттєво поліпшити гру, особливо в захисті", - підсумував наставник.

Нагадаємо, що після пропущеного на 28-й хвилині голу українці активізувалися і мали чимало шансів для того, щоб зрівняти рахунок. Особливо грізними виглядали дальні удари Руслана Ротаня та його розіграші стандартних положень. Проте надійна гра Ікера Касільяса поставила хрест на стараннях "синьо-жовтих".

Читайте також: Фоменко не вважає матч з Іспанією вирішальним у відборі на Євро-2016

Збірна України зазнала другої поразки у відборі на Євро-2016. Перше місце в групі З посідає Словаччина, слідом за нею йде Іспанія. Українці ж, набравши 9 очок після 5 ігор, розташувалися на третій сходинці турнірної таблцы.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі