Тренер збірної Англії не бажає викликати на чемпіонат світу "невдах" з МЮ

Поділитися
Тренер збірної Англії не бажає викликати на чемпіонат світу "невдах" з МЮ © manchestereveningnews.co.uk
Рой Ходжсон міркує про необхідність залучення у національну команду гравців, які ледь не залишили свій клуб за бортом єврокубків.

Головний тренер "Трьох Левів" Рой Ходжсон сумнівається в необхідності запрошувати під прапори команди головних невдах сезону, якими без сумніву є "Червоні Дияволи".

Провальний сезон у Прем'єр-лізі, а також інших національних і міжнародних змаганнях може вплинути на найближчі перспективи футболістів "Манчестер Юнайтед" Майкла Карріка, Денні Велбека, Філа Джонса, Кріса Смоллінга, Ешлі Янга і Тома Клеверлі. Виконавці ризикують залишитися за межами заявки збірної Англії на чемпіонаті світу.

"Манчестер Юнайтед " - один з небагатьох клубів у Прем'єр-лізі, в якому багато англійців, але вони повинні розуміти, що їхня кар'єра в збірній пов'язана з клубними виступами. Я впевнений, що гравці МЮ зрозуміють мій вибір - якщо вони грали у відборі, це не означає, що їм гарантоване місце в заявці на фінальну стадію чемпіонату світу", - заявив Ходжсон.

За своє місце в заявці збірної серед англійців "Манчестер Юнайтед" може не хвилватися тільки Уейн Руні, який гарантував собі місце в основі збірної.

Відзначимо, що на сьогоднішній день МЮ йде на 7-му місці в чемпіонаті Прем'єр-ліги і досі ризикує вперше за чверть століття - з сезону-1989/90 - залишитися без єврокубків. В останньому турі манкуніанці поступилися "Сандерленду", який бореться за виживання. Поразка від "Чорних Котів" на "Олд Траффорд" стала для господарів стадіону першою з сезону 1967/68.

Першої невдачі в чемпіонаті зазнав і виконуючий обов'язки тренера Райан Гіггз. Валлієць був призначений на посаду після відставки Девіда Мойеса.

Повідомляють, що Рой Ходжсон назве склад збірної Англії на чемпіонат світу 12 травня, на наступного дня після останнього туру Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, що англійці зуміли обійти у відбірковому турнірі ЧС-2014 збірну України, при цьому двічі зігравши з українцями внічию - 1:1 у Лондоні і 0:0 в Києві.

Збірна Англії виступить у Бразилії в групі D з Уругваєм, Італією та Коста-Рікою. Квартет вже встигли віднести до розряду одного з найсильніших на груповому етапі. Перший матч англійці проведуть 15 червня проти Італії. !zn

Читайте також:

Тренера збірної Англії звинуватили в расизмі через анекдот про мавпу

Англійська букмекерська контора поверне гроші тим, хто ставив на чемпіонство МЮ

МЮ реабілітувався перед уболівальниками, розгромивши "Олімпіакос" в 1/8 фіналу ЛЧ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі