Тренер "Севільї" назвав "Дніпро" справжнім відкриттям Ліги Європи

Поділитися
Тренер "Севільї" назвав "Дніпро" справжнім відкриттям Ліги Європи "Дніпро" заслужив поваги з боку європейських грандів © football.ua
27 травня у Варшаві відбудеться фінальний поєдинок Ліги Європи, в якому зійдуться український "Дніпро" і іспанська "Севілья". Дніпряни своєю грою заслужили повагу з боку опонента.

Головний тренер іспанської "Севільї" Унаї Емері напередодні фіналу Ліги Європи в черговий раз зробив комплімент дніпропетровському "Дніпру", який і буде протистояти його команді.

За словами іспанського фахівця, дніпряни стали відкриттям цьогорічного турніру, залишивши позаду імениті європейські клуби. Тепер же в їх ролі може опинитися і "Севілья".

"Дніпро" став справжнім відкриттям цієї Ліги Європи. Ця команда вибила ряд топових, набагато більш іменитих клубів", - цитує тренера "Севільї" прес-служба УЄФА.

"Українці перемогли "Олімпіакос", "Аякс", "Брюгге" і "Наполі", який вважався фаворитом турніру після перемоги над "Вольфсбургом". Це означає, дніпропетровці заслуговують на місця у фіналі. І раз вже Дніпру вдалося здолати такі серйозні команди, він може виграти і у "Севільї". Ми поставимося до суперника з повагою. Будемо скромні, не будемо вважати себе фаворитами. Команда буде битися. Ми будемо вимогливі до себе", - додав Емері.

Читайте також: "Дніпро" і НСК "Олімпійський" відбулися умовною дискваліфікацією - ФФУ

"Дніпро" крім єврокубків веде боротьбу за срібні медалі чемпіонату Прем'єр-ліги України, а "Севілья" в іспанській Примері зайняла 5-е місце і не зуміла пробитися у кваліфікацію Ліги Чемпіонів. Втім, перемога у фіналі над дніпрянам гарантує іспанцям пропуск в головний єврокубковий турнір.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі