Тренер "Металіста" повідомив про бажання бразильця Шав'єра залишитися в команді

Поділитися
Тренер "Металіста" повідомив про бажання бразильця Шав'єра залишитися в команді Шав'єр не хоче йти з "Металіста"
Незважаючи на те, що лідер харківської команди вирушив на батьківщину раніше терміну, Ігор Рахаєв вважає, що він продовжить свої виступи в Україні.

Головний тренер "Металіста" Ігор Рахаєв вважає, що один з ключових гравців його команди Клейтон Шав'єр, який має у своєму активі 9 забитих м'ячів у нинішньому чемпіонаті, не буде залишати Харків у зимове міжсезоння.

Нагадаємо, що Шав'єр залишив розташування харків'ян за кілька турів до закінчення осінньої частини першості. Бразилець послався на травму і нібито відправився на батьківщину лікуватися.

"Ми говорили, в першу чергу, про те, щоб він був здоровий. З приводу бажання Клейтона, то він сказав, що зараз бачить себе тільки в "Металісті". Його тут все влаштовує, він не хоче нікуди йти", - цитує Рахаєв видання football.ua.

Також головний тренер "Металіста" зазначив, що ніхто з легіонерів поки не говорив про бажання продовжити кар'єру в іншому клубі.

За результатами виступу в єврокубках 11 грудня стало відомо, що Металіст встановив антирекорд у Лізі Європи. За шість турів харків'яни не набрали жодного очка, що є найгіршим показником серед українських команд, що виступали в основному раунді цього турніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі