Тренер "Іллічівця" назвав переваги своєї команди на трансферному ринку

Поділитися
Тренер "Іллічівця" назвав переваги своєї команди на трансферному ринку "Іллічівець" може залучити футболістів стабільною зарплатою © fcilich.com
Микола Павлов вважає, що незважаючи на нестабільну обстановку в Маріуполі, а також невизначеність у майбутньому його команди, для деяких футболістів "Іллічівець" - хороший варіант працевлаштування.

У зимове міжсезоння маріупольський "Іллічівець" з великою ймовірністю втратить кілька футболістів - вони перейдуть у більш благополучні команди.

Проте головний тренер маріупольців Микола Павлов не виключає, що його команда зможе знайти підсилення, щоб спробувати зберегти прописку в Прем'єр-лізі.

"По-перше, багато висловлюють побоювання з-за тієї ситуації, яка є в нашому регіоні. Ну, і матеріальну сторону теж ще ніхто не знімав. Фінансові умови в нашій команді на порядок нижче, ніж у інших", - цитує Павлова телеканал "Футбол".

"Але у нас є одна перевага - ми отримуємо стабільно те, про що домовляємося. Може, не так багато, але весь час отримуємо. Преміальних і бонусів у нас немає - футболісти грають тільки за зарплату. Хоча в моїй кар'єрі це вперше. На першості ветеранів і то отримують якісь бонуси, а у нас цього немає. Але це рішення керівництва клубу, я не маю права його оскаржувати", - резюмував Павлов.

Додамо, що після 14 матчів осінньої частини сезону в Прем'єр-лізі-2014/15 "Іллічівець" має у своєму активі лише 3 очки.

Напередодні головний тренер Олімпіка Роман Санжар назвав інформацію про посилення з Маріуполя в особі трьох футболістів чутками. За його словами, в команду потраплять лише перевірені футболісти, ті, які пройдуть збори з "Олімпіком".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі