Тренер хорватів розповів, як команда готувалася до матчу з Україною

Поділитися
Тренер хорватів розповів, як команда готувалася до матчу з Україною Хорвати вивчили ігри України з Ісландією і Туреччиною © sportarena.com
Хорвати детально вивчили попередні матчі збірної України.

Головний тренер збірної Хорватії Анте Чачіч на прес-конференції перед поєдинком проти України заявив, що його команда впевнено готується до матчу.

"Ми розмовляли з гравцями про усі сильні сторони суперника і непогано вивчили їх. Головна наша задача - завтра зіграти по максимуму і направити всю енергію на перемогу", - заявив Чачіч.

"Що стосується України, то дуже детально вивчили поєдинки з Ісландією і Туреччиною. Зрозуміло, що також діяв і мій колега Андрій Шевченко у бажанні добитися доброго результату".

Нагадаємо, що після чотирьох турів відбіркового турніру до ЧС-2018 збірна України знаходиться на другій сходинці у своїй групі, відстаючи від хорватів на два очки.

Матч Хорватія – Україна відбудеться завтра, 24 березня, в Загребі. Початок зустрічі о 21:45. На думку букмекерів, явними фаворитами в майбутньому поєдинку є хорвати.

Раніше Андрій Шевченко заявив, що збірна України у грі з Хорватією планує застосувати широкий пресинг.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі