Тренер "Галатасарая": арбітр просто боявся гравців "Реала"

Поділитися
Тренер "Галатасарая": арбітр просто боявся гравців "Реала" Терім визнав домінування "Реала", незважаючи на погане суддівство © uefa.com
Відомий фахівець Фатіх Терім після значної поразки від "Реала" поскаржився на суддівство.

Нагадаємо, що "Реал" начисто переграв суперника з Туреччини 3:0 на своєму полі у першому матчі 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів. Тим не менш, норвезький арбітр Свен Моен явно не помітив кілька порушень з боку мадридців - на епізодах докладно зупинялися навіть режисери телетрансляцій.

Суддівські рішення кілька дещо обурили досвідченого наставника "Галатасарая" Фатіха Теріма.

"Я не люблю говорити про суддівство. Точніше, взагалі ніколи не роблю цього. Але сьогодні дії арбітра були жахливі. Здається, що йому ще рано судити на такому рівні", - обурювався Терім.

"Думаю, що ім'я "Реала" мало негативний вплив на суддю, який просто боявся "Королівського клубу". Як можна було не помітити гру рукою в штрафному, якщо всі це помітили? Що ж, "Реал" - фаворит, а ми - ні, нічого не поробиш", - заявив турецький спеціаліст.

Втім, Терім не вважає, що суддівські рішення стали фатальними для його підопічних, які нічого не змогли протиставити атакуючій силі суперника і його захисним редутам.

"Чи нокаутував нас суддя? Думаю, ні. Він діставав або не діставав свій свисток у досить цікавих моментах гри".

"Розумієте, "Реалу" не потрібна допомога суддів. Але коли вони не помічають відверті порушення, то ти не можеш ніяк цьому протистояти", - резюмував суддівське питання Терім.

Головний тренер "Галатасарая" визнав, що його команді буде важко відігратися у матчі-відповіді.

"Не чекав, що ми будемо пропускати подібні м'ячі, враховуючи всю нашу щиру роботу і численні тренування. У таких матчах потрібно мінімізувати помилки. "Реал" домінував, і я визнаю це. Тепер виправити ситуацію у Стамбулі буде важко".

Нагадаємо, що за "Реал" голи забивали Кріштіану Роналду, Карім Бензема і Гонсало Ігуаїн. Матч-відповідь відбудеться 9 квітня у Стамбулі. !zn

Читайте також:

Президент "Реала" зробить все, щоб Моурінью залишився

Анчелотті розчарований бойовою нічиєю з "Барселоною"

Футболіст Руслан Ротань: проти "Дніпра" грає вся Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі