Трансферний ринок України буде переповнений - Керницький

Поділитися
Трансферний ринок України буде переповнений - Керницький Керницький задоволений новачками з "Металурга" © football.ua
Генеральний директор одеського "Чорноморця" допускає підписання чергових новачків, так як на ринку виявиться багато вільних агентів.

Одеський "Чорноморець" вже уклав контракти з трьома колишніми футболістами запорізького "Металурга" - захисником Артуром Кузнєцовим, півзахисником Романом Стефураком і нападником Микитою Татарковим.

"Варто зазначити, що ми підписали хлопців 1995/96 років народження. Це дуже перспективний вік. Боязнь дорослого футболу вже має пройти, до того ж, вони мають досвід, нехай невеликий, виступів в рамках Прем'єр-ліги. "Чорноморець" надає їм можливість реалізуватися як професійним футболістам. Від них вимагається лише бажання і щоденна робота над собою. Подивимося, як вони проявлять себе, чи скористаються шансом. Що стосується позицій, я думаю, що під час зборів тренерському штабу вдасться знайти для хлопців оптимальне місце на полі, де вони зможуть приносити команді найбільшу користь. Додам, що захисник Артур Кузнєцов і гравець групи атаки Микита Татарков - учасники чемпіонату світу U-20 минулого року. Як ви розумієте, тільки за гарні очі в збірну зазвичай не запрошують, як і на змагання найвищого рівня не беруть. До речі, півзахисник Роман Стефурак також заграний за збірну України, але поки за юнацьку U-18", - сказав Сергій Керницький.

Також генеральний директор клубу не виключає появи нових футболістів найближчим часом:

"В силу відомих причин, цієї зими футбольний ринок України обіцяє бути переповненим. Ми займаємося селекційною роботою постійно, уважно відстежуючи цікавих нам футболістів. Когось, звичайно, плануємо переглянути на найближчих зборах. Якщо ці гравці зуміють переконати нас у тому, що здатні допомогти "Чорноморцю", і ми зійдемося з основних питань - підпишемо контракт".

Нагадаємо, що першу половину сезону "Чорноморець" завершив на 12-му місці в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі