Тотовицький забив гол за "Кортрейк", Мілевський віддав гольову передачу у складі "Тосно"

Відео
Поділитися
Тотовицький забив гол за "Кортрейк", Мілевський віддав гольову передачу у складі "Тосно" Тотовицький забив другий м'яч у Бельгії © twitter.com
Українські футболісти провели чергові матчі в європейських чемпіонатах.

Відразу шість українських футболістів взяли участь у поєдинках європейських чемпіонатів, але лише двоє з них відзначилися результативними діями.

Другий м'яч за бельгійський "Кортрейк" забив півзахисник Андрій Тотовицький. Матч зі "Стандардом" завершився результативною нічиєю - 3:3. Українець відзначився точним ударом головою на 29-й хвилині, зумівши вивести "Кортрейк" вперед (3:2).

Варто відзначити, що свій перший гол у Бельгії Тотовицький забив у ворота "Генка" (4:1).

Колишній форвард київського "Динамо" і збірної України Артем Мілевський вийшов на заміну у складі "Тосно" проти "Нафтохіміка" (4:2) на 78-й хвилині і віддав гольову передачу.

Читайте також: Кравець відзначився у першому матчі за "Гранаду", Зозуля дебютував за "Бетіс"

Півзахисник ПСВ Олександр Зінченко вийшов на заміну в матчі чемпіонату Нідерландів проти "Хераклеса" (1:1) на 71-й хвилині, але завдав лише один удар в площину воріт. Також у других таймах на заміну з'явилися Артем Кравець в "Гранаді" проти "Атлетіко" (1:7), Роман Зозуля в "Бетісі" проти "Реала" (1:6) і Євген Коноплянка у складі "Шальке" під час поєдинку з "Аугсбургом" (1:1), але ніхто з них не відзначився голами або результативними передачами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі