Тимощук залишить "Баварію" влітку - на горизонті "Динамо" і "Зеніт"

Поділитися
Тимощук залишить "Баварію" влітку - на горизонті "Динамо" і "Зеніт" Тепер назад в Україну чи Росію? © zimbio.com
Півзахисник збірної України і мюнхенської "Баварії" не буде продовжувати контракт з німецькою командою. Джерела відправляють досвідченого футболіста у пітерський "Зеніт" і київське "Динамо".

33-річний півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук, який раніше виступав у "Шахтарі" і "Зеніті", не має наміру продовжувати контракт із мюнхенським клубом. Договір з "Баварією" у досвідченого українця закінчується 30 червня, тому швидше за все він перейде в іншу команду на правах вільного агента. Як повідомляє Sport1.de, сторони вже досягли угоди про завершення трудових відносин.

Перейшовши у "Баварію" в 2009 році, Тимощук так і не зумів закріпитися в її основі, беручи участь у матчах в основному через заміну по ходу гри. Тим не менш, у футболці лідера німецької Бундесліги українець провів 124 матчі у всіх турнірах: виграв Бундеслігу, Кубок і Суперкубок Німеччини, а також двічі побував у фіналах Ліги чемпіонів, в нинішньому сезоні претендує на ще одне чемпіонство.

Тим часом у деяких ЗМІ з'явилася інформація, що після закінчення контракту з "Баварією" Тимощук може повернутися в "Зеніт", куди перейшов з "Шахтаря" за 20 мільйонів доларів. Ще більш несподівано прозвучало повідомлення, що одним з варіантів для футболіста може стати київське "Динамо".

Прес-аташе Тимощука Віталій Юрченко підтвердив інформацію про що "Баварія" відмовилася від послуг Тимощука, але не став уточнювати, які клуби найбільш у ньому зацікавлені, стверджують "Известия".

Зазначимо, що 22 березня Тимощук може зіграти у футболці збірної України у відбірковому матчі ЧС-2014 проти Польщі. !zn

Читайте також:

Тимощук: "Шахтар" може обіграти "Боруссію" за рахунок швидкості

Збірна України програла Чорногорії у відборі на ЧС-2014

Футболісти збірної "в шоці" від нічиєї з Молдовою: м'яч летів куди завгодно, тільки не у ворота

Букмекери упевнені, що "Баварія" виграє Лігу Чемпіонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі