Тимощук: "Шахтар" може обіграти "Боруссію" за рахунок швидкості

Поділитися
Тимощук: "Шахтар" може обіграти "Боруссію" за рахунок швидкості Тимощук вважає, що "Шахтар" може обіграти "Боруссію" © zimbio.com
Колишній півзахисник "Шахтаря", який зараз виступає в мюнхенській "Баварії", розповів, які козирі можуть бути у донеччан у боротьбі за вихід в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів.

Колишній футболіст "Шахтаря" Анатолій Тимощук вважає, що головною ударною силою донеччан у виїзному матчі проти "Боруссії" можуть стати швидкісні атаки.

"В першій грі було видно, що захисники "Боруссії" деколи не встигали за гравцями "Шахтаря", - говорить Анатолій в інтерв'ю "Спорт-експрес в Україні". - "У "Борусії" - перевага свого поля, підтримка уболівальників і два м'ячі, забиті на виїзді. Трибуни, звичайно, будуть гнати команду вперед, "Боруссія" постарається забити".

"У "Боруссії" є кілька сильних гравців, здатних вирішити результат поєдинку на свою користь. Та й загальний рівень команди високий, так що недооцінювати суперника вже точно не можна. Дортмундці вельми небезпечні при "стандарті": ми бачили це, зокрема, у донецькому матчі", - доповнив український футболіст.

Нагадаємо, що у першій зустрічі "Боруссія" зуміла відповісти двома голами на два точних потрапляння гірників у виконанні Даріо Срни і бразильця Дугласа Кости. Один м'яч на свій рахунок записав захисник німецької команд Матс Хуммельс, який пропустив два останні матчі дортмундців через грип. Втім, на думку Тимощука, "Боруссія" все ж поставить гравця на ноги і він зможе допомогти своїм партнерам.

"Думаю, дортмундці до поєдинку з "Шахтарем" зроблять все, щоб Хуммельса повернути на поле, щоб він знову знайшов оптимальні кондиції. Сантана (гравець, який замінив лідера - прим. zn.ua) йому в майстерності дійсно поступається. Хуммельс - ключова фігура в обороні "Боруссії" і лідер команди".

Зазначимо, що ряд українських експертів не вірить у те, що "Шахтар" зможе пройти "Боруссію". Зокрема, раніше колишній футболіст київці "Динамо" і збірної України Віктор Леоненко відзначав, що донеччани приречені через те, що не вміють грати на контратаках. Діяти з таким грізним суперником на зустрічних курсах - прирікати себе на невдачу.

Нагадаємо, що зустріч "Шахтаря" і "Боруссії" відбудеться 5 березня о 21:45 на дортмундській арені "BVB-Штадіон". !zn

Читайте також:

Букмекери упевнені, що "Шахтар" не пройде "Боруссію", а ЛЧ виграє "Баварія"

Луческу має намір довести "Шахтар" до фіналу, якщо вдасться пройти "Боруссію"

Донецький "Шахтар" забив двічі, але цього не вистачило для перемоги над "Боруссією"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі