Тимощук не домовився з "Кайратом"

Поділитися
Тимощук не домовився з "Кайратом" Тимощук стає вільним агентом © prosport.kz
Рекордсмен збірної України продовжує пошуки нового клубу.

Анатолій Тимощук не буде грати у складі казахського "Кайрата". Український півзахисник, у якого 30 червня закінчується контракт з "Зенітом", продовжить пошуки клубу вже в статусі вільного агента.

Як стало відомо Sports.kz Тимощук і "Кайрат" не зійшлися в умовах договору. Днями українець побував на матчі казахської Прем'єр-ліги між "Кайратом" та "Астаною", але переговори результату не принесли.

Нагадаємо, 36-річний Тимощук повернувся в "Зеніт" в 2013 році після чотирьох років в "Баварії", з якою став тріумфатором Ліги чемпіонів. Проте в пітерському клубі задовольнявся роллю запасного. Продовжувати контракт з Тимощуком росіяни не стали - головний тренер команди Андре Віллаш-Боаш заявив, що не розраховує на українця.

Читайте також: Екс-гравець збірної України ще на рік залишається в Росії

Повідомлялося, що Тимощук, який є рекордсменом збірної України за кількістю зіграних матчів, також може продовжити кар'єру в "Зеніті-2", який зіграє в ФНЛ - другому за значимістю російському дивізіоні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі