Телеканали виступають за зміну формату Кубка України з футболу

Поділитися
Телеканали виступають за зміну формату Кубка України з футболу Денисов проти двохматчевих протистоянь © Tribuna.com
Формат кубкового турніру може зазнати змін слідом за форматом Прем'єр-ліги.

Директор телеканалів "Футбол 1" та "Футбол 2" Олександр Денисов в інтерв'ю сайту 1927.kiev.ua заявив, що формат Кубка України необхідно змінювати.

"У Кубку України треба повертати формат, який складається з одного матчу. На ранніх стадіях Кубка поєдинки за участю грандів мало кому цікаві. Сенсації не може бути, навіть якщо в першому матчі аутсайдер здобуває позитивний для себе результат. Є розуміння, що у домашній грі фаворит спокійно відіграється. Два матчі - ні про що, нікому це не потрібно. Ні вболівальникам, ні командам. Зайві роз'їзди, відсутність інтриги. Повернення формату одного матчу піде всім на користь", - підкреслив Денисов.

Зазначимо, що 20 січня відбудеться засідання робочої групи щодо зміни формату української Прем'єр-ліги. "Будемо обговорювати деталі формату, якому, так чи інакше, віддають перевагу більшість клубів - 12 команд. Два канали-телетранслятори завтра розкажуть, скільки готові інвестувати в покупку телеправ. Також висловимо свою позицію щодо розподілу грошей серед команд, саму методику нарахування", - сказав Денисов.

Нагадаємо, раніше телеканали, які транслюють український чемпіонат ("Футбол" і "2+2") виступили за скорочення УПЛ до 12 команд.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі