Тайсон перейшов з "Металіста" в "Шахтар" за 20 мільйонів доларів

Поділитися
Тайсон перейшов з "Металіста" в "Шахтар" за 20 мільйонів доларів Тайсон - гравець "Шахтаря" © shakhtar.com
Тайсон перейшов з харківського "Металіста" в донецький "Шахтар". Контракт бразильського легіонера з донецьким клубом стартував 11 січня і розрахований на 5 років.

Бразильський нападаючий Тайсон за 20 мільйонів доларів перейшов з харківського "Металіста" у донецький "Шахтар". Як повідомила прес-служба донецького клубу, контракт "гірників" з футболістом розрахований на п'ять років.

У "Шахтарі" нагадали, що 10 січня президент ФК "Шахтар" Рінат Ахметов і власник ФК "Металіст" Сергій Курченко провели переговори про трансфер Тайсона.

"Переговори були складними. Перша сума у 15 мільйонів доларів, запропонована "Шахтарем", не влаштувала президента "Металіста". Ми не дійшли до компромісу. Тоді донецька сторона скористалася пунктом у контракті Тайсона, згідно з яким він міг залишити свій колишній клуб за 20 мільйонів доларів. У підсумку ФК "Шахтар" заплатив 20 мільйонів доларів, і ми отримали гравця, якого дуже хотіли бачити у своїй команді", - зазначає офіційний сайт чемпіона України.

"Я щасливий виступати в такому великому клубі. Проти "Шахтаря" мені доводилося грати, і про нього у мене багато інформації. Знайомий з бразильцями "Шахтаря". Дуже хочу допомогти клубу досягти нових титулів. Це був правильний вибір. Незважаючи на те, що я був щасливий в "Металісті", з яким багато чого досяг. І я хочу ще раз подякувати всій команді, тренерам, персоналу харківського клубу. Але, перейшовши в "Шахтар", я розумію, що це за клуб", - сказав після підписання контракту сам Тайсон.

24-річний бразильський нападаючий Тайсон Барселлос Фреда перейшов у "Металіст" у серпні 2010 року за 6 мільйонів доларів з клубу "Інтернасьональ" (Порту-Алегрі, Бразилія) і досить швидко став гравцем основного складу команди Мирона Маркевича. Бронзовий призер чемпіонатів України 2011 і 2012 років. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі