Талант із "Динамо" покине команду, щоб грати, а не сидіти на лаві

Поділитися
Талант із "Динамо" покине команду, щоб грати, а не сидіти на лаві
Максим Коваль не витримує конкуренції з ветераном Олександром Шовковським і бувалою Олександром Рибкою. Перспективний голкіпер хоче грати там, де йому будуть довіряти місце в основі.

Динамівський воротар Максим Коваль має намір найближчим часом покинути розташування киян і продовжити кар'єру за кордоном.

За словами 21-річного футболіста, він розглядає варіанти з орендою у кількох європейських країнах.

"Я однозначно піду в оренду", - наводить слова Коваля 1927.kiev.ua.

"Чи є вже варіанти продовження кар'єри? Так, є. Є у чемпіонаті Німеччини ... Також в Англії і Росії. Я зараз чекаю конкретики. Якщо тренер вважає, що мені краще піти, це означає, що мені краще піти", - підсумував голкіпер.

Нагадаємо, за результатами 2013 року голкіпер київського "Динамо" Максим Коваль був визнаний порталом transfermarkt.de найдорожчим українським футболістом у категорії U-21 (вік гравців до 21 року). Раніше він входив до рекомендованого скаутами "Барселони" списку придбань каталонського клубу.

Додамо, що у цей же день головний тренер "Динамо" Сергій Ребров висловив невдоволення висловлюваннями голкіпера. За словами Реброва, воротар просто здався, побачивши, що програє конкуренцію за місце у складі. Однак тренер готовий відпустити талановитого воротаря в інший клуб.

Максим Коваль став гравцем "Динамо" в 2010 році, коли переїхав у Київ із запорізького "Металурга" у віці 17 років. Деякий час він вважався игрроком основи, виступаючи і в національній збірній України. Однак поступово Коваль втратив місце в складі, поступившись або Олександру Шовковському, або Олександру Рибці.

Додамо, що в минулому сезоні Коваль провів у формі "Динамо" 19 поєдинків, пропустивши в них 25 голів. Всього на його рахунку 80 матчів за "біло-синіх", 75 пропущених голів і 33 шатаути. !zn

Читайте також:

Новачки принесли "Шахтарю" перемогу над "Динамо" в матчі за Суперкубок (відео)

Юніорська збірна України завоювала путівку на чемпіонат світу-2015

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі