Світоліна вийшла у півфінал турніру в Осаці, досягнувши нового звершення в кар'єрі

Поділитися
Світоліна вийшла у півфінал турніру в Осаці, досягнувши нового звершення в кар'єрі Еліна Світоліна зуміла вийти в топ-30 світового рейтингу © facebook.com/114716555251197
Українська тенісистка впевнено подолали чвертьфінальний бар'єр на турнірі в Осаці. Тепер її чекає не скільки боротьба за черговий титул, скільки новий етап у кар'єрі.

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна вийшла в півфінал турніру в Осаці, досягнувши нового звершення у кар'єрі.

У чвертьфіналі вона впевнено розібралася з американкою Лорен Девіс 6:2, 6:4. Для Світоліної вихід у півфінал - вже четвертий на турнірах WTA в нинішньому сезоні. 20-річна спортсменка доходила до цієї стадії в Нюрнберзі (WTA International), вигравала турнір у Баку (WTA International) і стала півфіналісткою престижного турніру в Ухані (WTA Premier 5), повідомляє sapronov-tennis.org.

Однак головне полягає в тому, що на наступному тижні 31-й ракетці світу вдасться увійти в топ-30 світового рейтингу, а до цього подібне звершення підкорялося лише трьом українкам - Наталі Медведєвої, а також сестрам Олені та Катерині Бондаренко. Світоліна мріяла пробитися до тридцятки кращих ще в 2013 році, коли увійшла в топ-40, однак лише завдяки вдалим матчів у нинішньому сезоні, які природно чергувалися зі спадами, вона встановила особистий рекорд.

У разі фінішу в межах топ-30 Світоліна зможе розраховувати на посів на першому в 2015 році турнірі " Великого Шолому " Australian Open.

Додамо, що суперник Світоліної по півфіналу визначиться в матчі переможниці змагань у 2013 році австралійки Саманти Стосур і Юлії Путинцева з Казахстану.

Раніше повідомлялося, що завдяки успішному виступу в Ухані (призовий фонд - близько 2,5 мільйонів доларів) Світоліна подолала бар'єр в мільйон доларів призових рекордний серед українських тенісисток термін. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі